tirsdag den 21. august 2012

Bombetrussel og falafel

Så er vi ankommet godt og sikkert til Israel. Vi landede i går morges og kørte hen til det danske præstepar, som har taget godt imod os. De kørte os hen til de forskellige steder vi skal bo. Kristina, den anden praktikant, og jeg har ikke fået en lejlighed endnu, så vi bor pt på et kristent center i en suite midt i Jerusalem centrum... Nice!
I aftes ville vi gå en tur, og vi blev fulgt lidt på vej af en, som arbejder på centeret. Hun kiggede lidt skeptisk på os og sagde, at vi skulle ikke være bange, men der har altså været en bombetrussel i Jerusalem. Wow, velkommen til... Vi har dog ikke mærket til nogle uroligheder.

I dag har vi, alle nye og tidligere volontører, gået Jerusalems gader tynde. Vi har set, hvor det er godt at handle, fået simkort, hils på en flink sælger i Den Gamle By, som kan give gode priser. Vi har set Grædemuren og fået et godt overblik ud over Jerusalem. Og så har vi selvfølgelig fået falafel! Man kan jo ikke være i Israel uden at smage det, så vi kunne jo ligeså godt komme igang! Og jeg tror jeg falder godt til her, det smagte godt!

Udsigt over Grædemuren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar