onsdag den 9. januar 2013

Sneflokke kommer vrimlende

 "I sne står urt og busk i skjul" synger man i en gammel dansk vintersang, men her i Jerusalem er det nærmere omvendt, her er det sneen/hagl, der er gemt under buske og blade.
Men ikke desto mindre har vi haft sne-fri i dag, for de offentlige transportmidler kan finde på at lade være med at køre, og så kan man lige pludselig være strandet langt væk hjemmefra.
Biler holder op med at køre og generelt begiver man sig kun ud i dette vejr, hvis det er virkelig vigtigt.

Men for en garvet skandinavier som jeg, lader man sig ikke kue af en smule snevejr. I stedet hedder det på med 3 lag tøj og så komme ud i vejret: En lille snemand (eller sne-mus, som min rumbo Rikke kalder den) blev det også til :)


Dog er det ikke kun sneen som skaber problemer her i Jerusalem. Det har blæst en del og gør det stadig. Blæsten har skabt nogle ærgerlige konsekvenser for Ordet og Israels hus, hvor naboens træ er væltet over i... Jeg var forbi det her i dag, det så ikke så godt ud


En legeplads i nærheden er også en lille smule hærget. Så vi har skam både haft sne og storm her i Israel. Heldigvis lover vejrudsigten godt vejr igen i næste uge, op til 16 grader, måske endda 20 grader, hvis man er heldig :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar