onsdag den 12. september 2012

Tur til Jeriko

I dag har jeg været på en tur til Jeriko sammen med Ordet og Israel, som er en anden dansk organisation, som bl.a. arbejder med praktisk arbejde i Israel.
Vi snakkede med en palæstinenser, som har skrevet bogen "Jeg var snigskytte for Arafat". - Som titlen afslører, har han engang været meget agresiv og voldsom overfor jøder og landet Israel. Han kom på et tidspunkt til USA og der lærte han Jesus at kende. Siden har hans liv ændret sig drastisk. Det var spændende at høre hans vidnesbyrd!

Tass ville helst ikke have, vi tog billeder af ham, men vi oplevede også mange ting andre på turen.
Her kommer et par billeder:

Zakæus' hus. Der er bygget en kirke over det sted, man mener var tolderen Zakæus' hjem

Zakæus' træ. Det morbærfigentræ, som man mener Zakæus kravlede op i, for at se Jesus.

Det Gamle Jeriko. Vi holder en andagt og hører bl.a. om hvordan Josva og israelitterne besejrede Jeriko, ved at gå rundt om byen i 7 dage.

Udgravninger fra Det Gamle Jeriko

Da det var meget varmt i dag, og vi havde gået meget, var det fantastik at kunne få vores fødder og ben afkølet i et lille basin lige ved siden af Det Gamle Jeriko. Skønt!

Et kloster, som er bygget på en bjergside ca. 600 m over jordniveau. Man mener det var dette bjerg, Jesus blev ført til, da han blev fristet af Satan i ørkenen.

Udsigten oppe fra klosteret
 
 
Lone, der giver mig dårlige nerver, ved at sidde på kanten til rækværket. Bag hende er der en MEGET dyb kløft!
 
 
Tårnet til klosterets kirke.

Turen til Jeriko har været god, spændende og hyggelig. Det var spændende at høre Tass' vidnesbyrd, spændende at gå rundt på bibelske steder og hyggeligt at være i selskab med mange andre danskere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar